Όλες οι πισίνες είναι ιδιωτικές. Έτσι, σας δίνετε η δυνατότητα να απολαύσετε το χαμάμ σας, μόνοι σας, με την οικογένειά σας, ή με την παρέα σας.

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

ένας Παράδεισος στα Βόρεια Ανατολικά του Νομού Σερρών

Οι θερμές Ιαματικές πηγές του Αγκίστρου Σερρών  αποτελούν ιδανικό προορισμό  για όσους επιζητούν στιγμές  χαλάρωσης και ευεξίας , αλλά και για όσους επιθυμούν ανακούφιση σε προβλήματα αρθροπάθειας, σπονδυλοαρθρίτιδας, ρευματοπάθειας, ισχυαλγίας, οσφυαλγίας, δερματικών παθήσεων, χολολιθίαση κλπ.

Εντάσσονται στις αναγνωρισμένες από το κράτος λουτροπηγές με Ειδικό Σήμα Λειτουργίας (Ε.Σ.Λ.).

ΛΟΥΤΡΑ & ΧΑΜΑΜ

Τα λουτρά Αγκίστρου, διαθέτουν συνολικά οκτώ πισίνες, κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό ύφος. Οι πυκνοί υδρατμοί, σε συνδυασμό με το αμυδρό φως που εισέρχεται από τους φεγγίτες των θόλων, δημιουργούν ένα ονειρικό περιβάλλον για τις αισθήσεις και εξασφαλίζουν  μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Το νερό, σε θερμοκρασία που φτάνει τους 37,5 βαθμούς C, χύνεται με πίεση από τους κρουνούς, προσφέροντας ένα τέλειο υδρομασάζ.

Το Βυζαντινό λουτρό χρονολογείται από το 950μ.χ και θεωρείται το παλαιότερο στην Ελλάδα. Η μυστηριακή του ατμόσφαιρα παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των αιώνων.

Συστατικά Νερού
Ασβέστιο-Calcium (Ca), Μαγνήσιο-Magnesium (Mg), Κάλιο-Potassium (K), Νάτριο-Sodium (Na), Σίδηρος- Iron (Fe) κλπ
Χαρακτηρισμός Νερού
Μετεωρικό, Ομοιόθερμο, Ολιγομεταλλικό, Νατριούχο, Ασβεστούχο, Καλιούχο, Υποτονικό, Ιαματικό Νερό

Φωτογραφίες